Referenser

Leovegas

Paymenst team: UX Designer för Payments & fraud hos Gears of Leo. Jag är med och utvecklar framtidens bästa betallösningar utifrån ett användarperspektiv. Här har jag stort inflytande inom organisationen, kan påverka hur vi jobbar och vad vi levererar. Här finns möjligheten att utveckla spännande innovativa funktioner för att förbättra användarupplevelsen.

[foogallery id=”3636″]


Preducto (EcoDucate)

E-learning projekt: I det här uppdraget jobbar jag med interaktion, flöde och navigering av e-learning. Jag tar fram användardata, prototyper, utför praktiska tester av olika interaktiva övningar och jobbar agilt med utvecklingen av EcoEducate.

– Begränsat med bildmaterial publikt.

[foogallery id=”3428″]


Unionen – Mitt virtuella bibliotek

Digitaliseringsprojekt: ”Mitt virtuella bibliotek”, här jobbar jag med att ändra arbetssättet hos Unionen. Jag utgår från en pappersvärld till en digital värld, där alla papper finns i SharePoint. De olika arbetsgrupperna hos Unionen kommer att arbeta i en privat del och ha tillgång till en gemensam del, det ”externa biblioteket”.
I det här projektet jobbade jag med flödet och navigering, ordnade informationsarkitektur (som är logisk för användargruppernas mentala modeller) och funktioner för att arbeta med ”mitt virtuella bibliotek” som t ex mina bibliotek, externa bibliotek, administration, möten, kunskapssamling och förbättrad sökfunktion.

– Begränsat med bildmaterial publikt.

[foogallery id=”3407″]


LifePlan App

App projekt: ux design, grafisk design och idéutveckling av LifePlan App som är en applikation för personlig utveckling. Appen är inspirerad av KBT terapi, speciellt inriktad på hur man skaffar sig “bra vanor” för att nå personliga mål. Detta gör du genom att utnyttja vardagen till att förbättra dig själv inom flera områden som alla leder till det mål du själv har satt. LifePlan App har samlat visdom från en mängd olika livsstils gurus som alla förespråkar att man arbetar med sin personliga utveckling varje dag för att uppnå balans, klarhet och få en betydande utveckling mot dina mål. Du blir vad du tänker, därför är det viktigt att tänka på hur du vill vara och vad du vill uppnå.

– Begränsat med bildmaterial publikt.

[foogallery id=”3140″]


Vendelsö Gårds Badrum och Bygg – UX/UI Design & utveckling

Projekt där jag utgår från UX design för att ta fram förslag för en ny webbplats. I mitt arbete omvärldsbevakar jag, tittar på konkurrenter, intervjuar VD, intressenter och kunder. Jag tar fram personas, kundresa, scenarios och user stories och bygger en hypotes. Kraven samlar jag ihop i en tankekarta för att sortera dessa under respektive område. Jag hittar fallgropar och skapar koncept där jag tar hänsyn till detta. Jag bygger både princip- och designskisser för att testa prototyperna innan de går till produktion.

Kundresa

Kundens användarupplevelse från att upphandla badrumsrenovering.

Principskisser – Low fidelity wireframes

[foogallery id=”2942″]


Iquest – UX, GRAFISK Design & produktionsledning

Digital strategi för att marknadsföra Iquest och Orbiq som är en helt ny tjänst utvecklad av Iquest. I projektet har det ingått att ta fram en ny webbplats för Orbiq samt underhåll och förvaltning av iquest.se. Sen har vi jobbat mycket med SEO, copy, Google Analytics, marknadsföringsmaterial och e-post kampanjer där vi har jobbat med MailChimp. I projektet ingick omvärldsbevakning och styrdes med hjälp av Wrike.

-Bildmaterial inte tillgängligt publikt.


CGI Säljwebb – UX & GRAFISK DESIGN

I projekt Salesweb (som säljer CGI tjänster) utgår jag från UX design för att skapa wireframes och prototyper för nya webbplatsen. Här omvärldsbevakar jag, intervjuar kravställare, intressenter och arbetsgrupp. Jag inventerar befintlig site och skapar Mind maps för att rama in problem, önskemål och förbättringar.

-Bildmaterial inte tillgängligt publikt.


Tact Group AB – UX & grafisk design (betallösning)

Här jobbar jag inom ekonomi med webbplatserna Laina, Kontanto, Grimm Invest, Vippi24 och Vippi. Jobbar med förbättring av användarupplevelsen av bl.a. Lånemodul och ”mina sidor”. Här skapar jag personas och koncept baserat på information från ledningsgrupp,
beställare, omvärldsbevakning och konkurrentbevakning. Jag skapar wireframes och visuella mockups för test och utvärdering. Jobbar med löpande webbplats uppdatering, kampanjer och nyhetsbrev.

[foogallery id=”2756″]


Travelocity Nordic (Resfeber, Boxoffice, Lastminute)

På Travelocity Nordic jobbade jag mot den nordiska marknaden med e-handels siterna: Resfeber, Boxoffice och Lastminute. Projektet handlade om att förbättra användarupplevelsen kontinuerligt samtidigt som man behöll flera gamla system i botten. Det dagliga arbetet bestod i att planera och genomföra kampanjer, uppdatera webbplatserna, korrigera buggar, byta ut gammal kod och implementera teknik för att förbättra konverteringen (CRO).

Principskisser/Low-fidelity & Formskisser/high-fidelity wireframes

[foogallery id=”3256″]


Nordnet – UX, GRAFISK DESIGN & WEBB (finans, Risksimulatorn)

På Nordnet Bank jobbade jag som webbdesigner. Här arbetade jag mestadels med Flash applikationen ”Risksimulatorn”, men även med uppdatering och underhåll av Nordnets olika siter och kampanjer.

[foogallery id=”2860″]


Klarna – UX, GRAFISK DESIGN & webb (finans)

På Klarna jobbade jag som webbmaster, här arbetade jag brett inom ett flertal områden så som Front-end utveckling, interaktionsdesign samt uppdatering och underhåll av Klarnas alla webbplatser (bl. a. Segoria, Klarnas blog och Klarna).

[foogallery id=”2862″]