Referenser

LifePlan App

Pågående projekt: ux design, grafisk design och idéutveckling av LifePlan App som är en applikation för personlig utveckling. Appen är inspirerad av KBT terapi, speciellt inriktad på hur man skaffar sig “bra vanor” för att nå personliga mål. Detta gör du genom att utnyttja vardagen till att förbättra dig själv inom flera områden som alla leder till det mål du själv har satt. LifePlan App har samlat visdom från en mängd olika livsstils gurus som alla förespråkar att man arbetar med sin personliga utveckling varje dag för att uppnå balans, klarhet och få en betydande utveckling mot dina mål. Du blir VAD du tänker, därför är det viktigt att tänka på hur du vill vara och vad du vill uppnå.

– Begränsat med bildmaterial publikt.


Kund: Vendelsögårds Badrum och Bygg – UX, GRAFISK Design & utveckling

I mitt arbete omvärldsbevakar jag, intervjuar VD, intressenter och kunder. Jag bygger upp user stories, personas och scenarios. Kraven samlar jag ihop i minneskartor för att sortera dessa under respektive område. Jag hittar fallgropar och skapar koncept där jag tar hänsyn till detta. Jag bygger både enkla och avancerade wireframes för att testa mina idéer innan de går till produktion.


Kund: Iquest – UX, GRAFISK Design & produktionsledning

Digital strategi för att marknadsföra Iquest och Orbiq som är en helt ny tjänst utvecklad av Iquest. I projektet har det ingått att ta fram en ny webbplats för Orbiq samt underhåll och förvaltning av iquest.se. Sen har vi jobbat mycket med SEO, copy, Google Analytics, marknadsföringsmaterial och e-post kampanjer där vi har jobbat med MailChimp. I projektet ingick omvärldsbevakning och styrdes med hjälp av Wrike.

-Bildmaterial inte tillgängligt publikt.


Projekt: CGI Säljwebb – UX & GRAFISK DESIGN

I projekt Salesweb (som säljer CGI tjänster) utgår jag från UX design för att skapa wireframes och prototyper för nya webbplatsen. Här omvärlds bevakar jag, intervjuar kravställare, intressenter och arbetsgrupp. Jag inventerar befintlig site och skapar Mind maps för att rama in problem, önskemål och förbättringar.

-Bildmaterial inte tillgängligt publikt.


Kund: Tact Group AB – UX & grafisk design (betallösning)

Här jobbar jag inom ekonomi med webbplatserna Laina, Kontanto, Grimm Invest, Vippi24 och Vippi. Jobbar med förbättring av användarupplevelsen av bl.a. Lånemodul och ”mina sidor”. Här skapar jag personas och koncept baserat på information från ledningsgrupp,
beställare, omvärldsbevakning och konkurrentbevakning. Jag skapar wireframes och visuella mockups för test och utvärdering. Jobbar med löpande webbplatsuppdatering, kampanjer och nyhetsbrev.


PROJEKT: Nordnet – UX, GRAFISK DESIGN & WEBB (Ekonomi, Risksimulatorn)

På Nordnet Bank jobbade jag som webbdesigner. Här arbetade jag mestadels med Flash applikationen ”Risksimulatorn”, men även med uppdatering och underhåll av Nordnets olika siter och kampanjer.


Projekt: Klarna – UX, GRAFISK DESIGN & webb (Ekonomi)

På Klarna jobbade jag som webbmaster, här arbetade jag brett inom ett flertal områden så som Front-end utveckling, interaktionsdesign samt uppdatering och underhåll av Klarnas alla webbplatser (bl. a. Segoria, Klarnas blog och Klarna).


Äldre kunder/projekt